• Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

Medlem af       

                          Vores fuglestue 2012

I December 2011 bestuttede vi at lave et rum i kælderen til fugle, så vi kunne få kassebure sat op til at yngle i. Januar 2012 gik vi i gang med rummet og det gik bare derudad. Ca 15 Marts var vi klar til at indvie det nye rum. der blev plas til 15 kassebure samt en lille voliere.

Et rigtigt dejligt rum, men vi blev hurtig enige om, at når knægten engang ville flytte hjemmefra, så skulle vi lægge hans værelse til, så det kunne blive dobbelt så stort.

I starten af 2013 meddelte han så lige pludselig, at nu var tiden kommet hvor han gerne ville flytte for sig selv.

Derfra gik det stærkt med at få lavet en arbejdsplan og komme i sving. Den 1 maj begyndte vi at skære hul i væggen. Der blev gjort klar til at sætte loft op og desuden blev der lavet afløb og vand så vi kunne få lavet et køkkenbord dernede.

Billed 1 er der lige lagt overlægger i og forskalling til loft sat op. På det næste billed 2 er der blevet lavet hul i væggen, så der kun er plader tilbage, som er sat op i forbindelse med, da vi lavede det første rum. Det var rigtig rart, at der var pladder for ind til det gamle, så kunne vi rode uden at forstyrer fuglenealt for meget.

På væggen modsat denne side er der blevet sat et køkken bord med dobbelt vask op med plads nedenunder til forskellige tink.

Billed 3 er vi så langt at der er blevet fjernet pladder ind til det gamle rum. Der er også lavet helt nyt lys, samt at der er kommet et køleskab op.

Ja det roder helt vildt når man bygger om, og der skal tages hensyn til fuglene samtidig.

Så er vi ved at være færdige med det nye rum.Den nye fuglestue er nu på 18 m2,og der er plads til 27 kassebure samt det nye køkken bord.

Vi er rigtig glade og stolte af vores super ynglerum til vores små banditter af dværgpapegøjer.

De to sidste bilder er af det nye rum.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now