• Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

Medlem af       

 Profil  

 

​Mit navn er Mads og jeg er fra 1968. Jeg er gift med Lene, vi har tilsammen 3 børn som alle er flyttet hjemmefra.

​​​

Min interesse for fugle startede da jeg var ca. 10 år gammel hvor jeg fik de første kanariefugle. Jeg begyndte at opdrætte og gå på udstilling med kanariefugle da jeg var 18 år. Det gjorde jeg så i ca. 6 år.

​​​

Så kom der kaniner til som jeg så også begyndte at udstille.

Da jeg i 2002 blev skilt, blev alle dyrene solgt. (det skal lige siges at uanset hvad der har været sket i gennem årene så har jeg altid haft et par Kanariefugle med mig.)

Da jeg mødte Lene i starten af 2007 havde jeg også lidt kanariefugle gående i en lille voliere. Hun fik hurtigt interessen for fugle, så vi fik bygget et voliereanlæg ude i haven hvor vi havde forskellige parakitter og et par dværgpapegøjer. Vi blev hurtigt fascineret af de små væsener, så dem skulle vi bare have flere af.

Der findes 9 arter af dværgpapegøjer og vi har haft 7 af de 9 arter på en gang. Jeg har i rigtig mange år ønsket mig nogle orangehovedet. 

Denne drøm gik i opfyldelse da vi den 1januar 2016 flyttede i et andet hus pga helbredet. Det kan i læse om under diverse.

​​

​Idag består vores fuglehold kun af pullarius/orangehovedet dværgpapegøjer.

Formålet med denne hjemmeside er at skabe interesse omkring disse små dejlige væsner. Vi vil her på siden fortælle om hvad der sker omkring fuglene både stort og småt og gøre vores erfaringer med disse.

​​​

Håber i vil nyde lidt af det som denne hjemmeside byder på.

Rigtig god fornøjelse.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now