• Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

Medlem af       

​                                                                            Flytning 1 del 2016

Som tidligere nævnt, er vi flyttet pr. 1 Januar 2016.

Efter et turbulent år (2015) med op og ned ture, samt afvikling af en masse fugle er vi klar til en ny start.

Vi er flyttet til et etplans hus med en muret garage til. Her har vi så fået indrettet et nyt ynglerum. Garage porten ud til er blevet blændet af, så der kun er en dør i den anden gavl som indgang.

Det nye rum er ca. 3x6 m. Se billeder fra start til slut. Vi har valgt at dele rummet op i to. Vi har delt det op med en skillevæg hvor der er en dør og et vindue i. Der er blevet lavet et loft i det lille rum (2x3 m) så det ikke går op i kip som ude i det andet rum.

Alle vægge og loftet i det bagerste rum er blevet isoleret med 100 mm rockwool. Det er for at vi kan opvarme og beholde en konstant temperatur. Rummet er blevet malet hvidt.

I dette rum har vi fået lavet 4 store kassebure på 80x80x70, og 2 store flyve bure på 150x80x70.

Dette rum er lavet til de orange hovedet og de grå hovedet.

Det forreste rum som er på ca. 3x4m er blevet malet på alle vægge og loftet, her er det også blevet hvidt. Det skal lige siges at i begge rum er der samtidig lavet nyt gulv.

På den ene side er der en lille arbejdsbænk så man lige kan stå og lave lidt småting. På den anden side op af væggen er der blevet en træ sokkel, hvor der er plads til 9 kassebure, som skal bruges til de jordbær hovedet og sodbrun hovedet. Vi mener selv at vi nu har fået et rigtig godt og velindrettet fuglerum, som vi glæder os til at tage i brug.

Herfra skal lyde en rigtig god sommer til alle………….

Venligst fra Lene og Mads Ørum

FORSÆTTES……

Her under er der lidt billeder fra det nye fuglerum.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now