• Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

Medlem af       

                                                                               Drømmen der brast 2015

                                                                                          

I 2012 havde vi en drøm om at vi gerne ville have så mange arter som muligt siddende af dværgpapegøjer. Så vi altid havde noget siddende uanset hvilket tidspunkt på året det var, hvis der var nogen som ringede og ville købe fugle. Det lykkedes os at få 7 ud af de 9 arter der findes. Med så mange arter og fugle skulle vi bruge noget plads. Så i 2013 fik vi lavet vores nye fuglestue i kælderen som vi har skrevet om tidligere. Det var rigtig dejligt med noget mere plads til kasseburene, men så var det galt med for lidt voliere i haven.

I efteråret 2013 gik vi gang med at planlægge en større udvidelse af voliere og fuglehus. Vi havde et stort birketræ stående hvor det nye hus skulle være. Det blev fældet da det var begyndt at rødne oppe i nogle af kløfterne. I det tidlige forår 2014 gik vi igang med at bygge, dette er der også skrevet om tidligere.Det gik godt derud af med at få bygget det nye hus. I juli 2014 kunne vi holde indvielse af de nye voliere, som der nu var 18 af. Dejligt med plads til mange fugle. Foråret 2015 kom og der skulle udtages fugle til udstillingen, som var i marts måned. Jeg havde fra ca. jul 2014 gået med nogle smerter i min læn og rygsøjle, men slog det hen med at det nok kunne være min nervebetændelse, samt den anden nervebetændelse jeg har der spille mig et puds. 

I løbet af foråret 2015 blev det meget hurtigt være med smerterne. jeg valgte at gå til lægen hvor jeg blev sendt til diverse undersøgelser. I april fik jeg så besked om at jeg havde fået slidegigt i begge mine hofter og lænden, samt at der var sammen fald 2 steder på rygsøjlen og et brud i en lændehvirvel.

Jeg røg helt ned i kuldkælderen for det var bare ikke til at overskue det hele. Da vi havde sundet os oven på sådan en melding blev vi enige om at der måtte og skulle ske noget. Efter mange og store overvejelser besluttede vi at finde et etplans hus,(det nuværende er i 3 plan som ikke er godt med trapper) dette medførte også at der skulle tages en beslutning omkring hvad der skulle ske med fugleholdet. Vi var enige om at der skulle lidt fugle med til det nye sted for jeg skal have lidt at tuller med, men der skulle skæres ned på både arter og antal af fugle. Det var ikke nemt at finde ud af hvilke der måtte sættes ud og hvilke vi ville beholde.

Efter lange overvejelser nåede vi frem til at beholde 3 arter som er Sodbrunhovedet, Jordbærhovedet og Gråhovedet. Der bliver også reduceret i avls par så vi kun har 3-4 par af hver art. Vi flytter i Januar 2016 hvor vi har fundet et dejligt hus som er i et plan og hvor vi kan have lidt fugle med. Der vil blive lavet et par voliere i haven, samt et hus i forbindelse med. I forbindelse med huset er der en muret garage hvor der vil være plads til at få lavet et avls rum til nogle kassebure. Her  I september 2015 har der været et par stykker for at hjælpe med at begynde at brække fuglehuset ned og de har virkelig gået til den. Planen er at i uge 42 skal det hele være væk, så her ankommer der en del familie og venner for at give en hånd med. 

Når vi er flyttet om i det andet hus og vi er kommet på plads skal der laves nyt fuglehus. Der kommer en ny artikkel om det nye vi får lavet. Nu er vi begge to nået til at vi glæder os til at starte på en frisk. Dette var vores historie om en stor drøm der pludselig brast. 

De bedste hilsner fra Lene og Mads.

Herunder er der lidt bilder fra nedbrydningen

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now